5/12/08

jak Maru surfovala ~~ how Maru surfed






Bahia, Alca chtela zkusit surf, takze se lina Maru, ac se ji nechtelo, pridala (protoze vedela, ze by ji to nedalo a ze by pozdeji litovala, ze nezkusila;)
najaly jsme si prkna a Allana, mistniho ucitele surfu. (na prvni fotce v pozadi). byl fakt dobry, taky cely zivot nedela nic jinyho nez ze surfuje a bali kocky, ze;) uz druhy den se mne i Alce podarilo se na surfu postavit. libilo se mi:)
Bahia. Alca wanted to try surfing so lazy Mary did not stay behind (because i knew i would be sorry if i didnt;) we rented boards and Allan, a local surf teacher. (on the picture). he was really good. no wonder, all he's been doing for all his life is surfing and flirting with cute turists;) the second day already both Alca and I managed to stand on the board. it was fun;)


1 comment:

Anonymous said...

nem tudom üvel sáhosz gyölbendén, külszuzstyjkság gordáböngábon tuhos kempádon szültyek igen.

sa omlůfám mamko, ale momentálňje sú bes ynterneta, bo na bourajú dúm, djelajú nám njejakú klymatjisácyju a tak tam momentáljne njebidlím, tak sori mamo.

ale ynak djekujy sa čumkartjinicu ktorů si mi sc hopnje vopůjčofala a přynatjila sy poštjáka (určytje pod chrosbou žyvota) k poslanjí tejto kartinjyce do romie. su na tje chrdý.

no nič mamko, musým končyt, bo mám samé zkúški výš. takše je to všecko na býlo. tjesým sa až přyjedeš a pojedeme na výlet do Havýřova. tvůj sinek MUDr. daňko tudom magyárom Ferko von Tána sir Ovátka guvernér ČNB (skorupnovaný) a markrabje romskí (tytulů jak svyň čo mamko)