6/15/08

den otcu ~~ fathers' day

3. nedele v cervnu patri vsem bezva tatum, a ja chci prostrednictvim meho blogu pozdravit toho sveho a podekovat mu za vsechno, co pro me dela. velkou pusu, mam Te rada, M.
third sunday in June belongs to all cool dads in the world and i would like to greet my dad thru this blog of mine and thank him for everything he does for me. a big kiss, i love you, M.

4 comments:

Anonymous said...

mamko kebi sy mám konječnje laskafvje sdělyla kdo je náš otecko, popráli byzme nu teš. alebo, kebi si nám povedela, na aké dyskotéce ste nás virábleji a jesli sme made in csek republyk nebo made in Burkina Fasso nebo hend mejd, tak by sme ho nažli v kronikách (jako kozmova, dalymilova a tak ne...)
ale ty nič, ani to nám nepovýš.
mamko, budu přemýšlať o adopci. najdu sy s aranou njakého tatku a bude se jmenovat Demether a budeme ho mať radšy ak těba.
tje lýbá daňko

Anonymous said...

DAnko, laskavje sy uvjedom, zje tatkove pro náš ród nejsů důležjití, protoše všecko dobryje matě s Aranů po mnje. takše nestrácej čas kronykama, račy se oryentuj na svjetlé budúcnostji nášho klánu a tu atopci sy klydnje skús(ni), uvyďyš, še pák buděš chtjit spjet k mamnje, ktorá f tý dobje uš budě f práglu a pevnú rukú vládnúť rodu i svjetu. ale budě to skúšenostť někedi musyš strátit abysi mohol zýskat (třebá kedy idješ na CNB tak strátiš 10 mynut ále záse pak máš hodnje zlatýh cýhel). lýbá pravá nefalšovaná mamka ;)

Anonymous said...

mamko f kronykách som nenašel našhno tatku - asy zme s neposkvrnjeného početia. Mamko to snamená že ješýšek je moj bracha.
asy k njemu pojedu na dofolenů - šak možu nafštývit brachu f neby ne?

Anonymous said...

danko, ako všdi sy na to přižšel. nechcela som vam to enem tak fmest do tvářý ale je to tak. myzslym, še pojedem s Váma na dofčů. zaťym pac mamkaxoxoxo