6/23/08

goodbye green goes party!

V sobotu byla posledni spolecna uzasna GREEN GO party... vysvetlim... zde se vsem cizincum rika GRINGOS, coz je z vyrazu GREEN GO! (myslim, ze to ma koreny ve Vietnamu, kde nechteli americke vojaky (v zelenych uniformach), a jedine, co umeli anglicky, bylo GREEN GO,tj. "ZELENI, ZMIZTE ODSUD". ;)
Party byla moc vydarena, sesli jsme se tam zahranicni studenti ze dvou mistnich univerzit. Zacali jsme brzy, uz nekdy ve 22hodin, ja jsem "parila" asi do 4, ale byli i taci, co opousteli misto cinu az okolo 7 hodiny ranni. Bylo to fajn protoze jsme si vsichni mohli rict ahoj a jeste malou chvili pobyt spolu... ted uz odjezdy... mizime jeden po druhem...:( fotky: Alexandra (moc fajn, z Kolumbie) a Maru, druha fotka: Vicky, Alexandra, Cata a Maru.

On Saturday all the GREEN GOS that study here in Sampa had their last party... let me explain the term... here all foreigners are refered to as GRINGOS, which should have an origin in Vietnam where US soldiers (wearing green uniforms) were not wanted. the only thing that the locals knew to say in english was "GREEN GO"... :) The party was too cool, we started early, at 10 pm, i was there till 4 am, but some of us left around 7 am:) it was a nice opportunity to be together for the last time and to say bye because now a bit by bit we are leaving... pictures: Alexandra from Colombia and Maru. 2nd one: Vicky, Alexandra, Cata and Maru.


3 comments:

Anonymous said...

mamko, tji uš jedeš domou? hele mamo mi zme ještje neuklydyli. tak tji pšeju příjemné plafání přes atlnťik a budem tje do roka čakať. čus a asi už posledný vztup ode mňa kedy jedeš domou - danko ferko ginko giloba gilani sir Ovátka von Tána.
bilo mi cťou dopysova%t si s těbů mamko přez ynternět... ale uš za tješím na live.
čus
a napyš kedy přyjedeš

Anonymous said...

achoj Danko, ne še to s ťym uklidem přešenete, ale mohly biste vymálovať na čierno, čo řikaš? čásu búdje dosť, eštje buděm vyjachať po brazylandu s novým taťkú, Hugem, a potom s tvími bílími praróďyčy a pa ešče s tetů metků. očekávajte ma s čiernym rolovacym kobercom na letišči rusínje (súkromí hangár čýslo 007) dňa sedmécho zářý téhoto roků. sa tješim hroznje móc a táki doněstě kvjetiný a bombonyjéru, jo.

Anonymous said...

mamko, sy sa posrala, ale na letjištje bihocm mochly pryjít - a s tým kobercom to ako na ňom pryletýš alebo čo?
jo a mamo posledná vjec: urobil som aj anatonómiju za 2 takže som v drucháku, jsom přešil ten masaker prváku a teďjka už mám dluhé prásdnyny. tže čus mamo, a tak teda opčas eštje pýsnu
a užij sy cestovanyje.