8/18/08

jak se vam libi....? how do you like....?

ahojky, zdravim z Belemu. zatim nemame fotky, sondovaly jsme teren, zda je mozne vystrcit nos s fotakem... vypada to slibne, takze snad zitra... jinak jsme byly na 2 super vecerich a taky v historickem centru, svezly jsme se starou tramvaji a koupily si houpaci site na zitrejsi cestu do Santaremu po rece Amazonce. jo a vypraly si (v ruce!!!) pradlo. pradelny tu nejsou moc in... do santaremu dorazime v patek rano (tj. 3 noci a 2 dny na lodi). zatim paaaaa a hezke leto a co rikate memu novemu tetovani? ;)
heyy, greetings from Belem. still no pics available, we are checking out if it is possible to go out with cameras... it looks promissing... so maybe 2morrow. but i can tell you that we had 2 lovely dinners, and we have been to the historical center and we took a historical tram and bought hammocks for our 2morrow´s trip to Santarem by Amazon river. and also we hand(!!!) washed our clothes, no laundry place available. we will be in Santarem on Friday (its 2 days and 3 nights to get there). take care and have a great summer and how do you like my new tattoo? ;)

8 comments:

Hugo said...

amorr!!! haha seu pai vai me adoeiar!!!.. hahaha eu qeuro ter uma boa relacao com ele haha

aaay amor haha voce ta lokita.. mas muito obrigado bebe..
algum dia a gente vai fazer uma tatuagem juntos..

please Mr. Petr dont get angry with me i didnt know that marie was going to put a tatto of my name.. really!

te amo bebe!

Anonymous said...

mamko nelýbý, nechápu, proč sy nenecháš vitetovatj celej náž rotokmen? to je ůčelné a pjekné, a né njejakí nápys há ú gé ó ( to abi tomu há ú gé ó nerozumnjěl :))
no ale mamo je vydjet komu natdršuješ, bo sy povýdáš yba s há ú gé ó a to se mi velmy nepáčý. mamo, uvydýme kocho vihlášýš sa komentátora roka, topře sy to rosmymli, ty budeš žýt z máme a há ú gé ó njegke f americe... (teda asponj mislým, páč do marynkotki se uš neflese).
mamo maj sa a nemijsa

ačodevaha te čhave dilina khere

für Finnen:
Tieliikennelaki kieltää pysäköinnin suojatiellä sekä viiden metrin matkalla ennen suojatietä. Simonkadun ja Mannerheimintien risteyksessä tehtävien katu- ja kiskotöiden takia Mannerheimintieltä Simonkadulle kääntyvä ajoneuvoliikenne on ohjattu kulkemaan osan matkaa jalkakäytävän kautta. Järjestelyn vuoksi Simonkadun ylittävä suojatie Forumin kulmalla on suljettu. Risteyksen muut suojatiet ovat käytössä. Suljetun suojatien voi kiertää myös alueen jalankulkutunnelien kautta. Suojatie pyritään saamaan käyttöön syyskuun alkuun mennessä.

Rakastan MAMA

Anonymous said...

mamko, tedjka jedu na 14 dnou sase do Jugosláfské svazovej socyjalističnej respubliki, po sväzové repuplyki Chorvacland na jachatnjicu, takže sy vyprošuju stanné práfo, že tedj mnje nemože há ú gé ó ochrošovatj na pozycyji komentátora.
djekuju tji mamo sa pochopenje a vlastnje tje už výtám aj u náz f českoslofenskej socialistyčnej respublice, bo ako sa vrútím já, tak už budeš tu doma...

Anonymous said...

doufám teda
PS: tješým sa na darčeki

Hugo said...

te amo 100 veces!

Anonymous said...

cul bul kul DAnko, preju tjy peknu dofolenu a udjeluju tji 2 tidny komentatorskiho volna, ju? tjesim se do maryngotki lyba mamka

Anonymous said...

cul bul kul DAnko, preju tjy peknu dofolenu a udjeluju tji 2 tidny komentatorskiho volna, ju? tjesim se do maryngotki lyba mamka

Anonymous said...

danko, ja sy myzslym, se f maringotke je mista dost, takse nebude problem s novim tatkou, sem prezvedcena, vys. tak kul