9/28/09

Emilia...















Dnes má Hugo narozeniny, ale ještě se neoslavovalo a tím pádem nemám žádné publikovatelné materiály, takže jsem se rozhodla, že Vám představím Emilii, nejmladšího, 6měsíčního, člena rodiny. Je roztomilá, šikovná a všemi (Hugo říká, že celým svým "fun clubem") milovaná. Když jí Hugo hrál na kytaru, vydržela ho snad hodinu poslouchat:) Na další fotce je se svojí maminkou, Evelyn, manželkou od Hugova staršího bratra a na poslední s tetou Maru.

Today it is Hugo's birthday but since we have not celebrated yet, I decided to introduce the youngest family member, Emilia. She is 6 months old now and she is sooooo cute and pretty and growing up fast:) Hugo says that she has a fun club which consist of the whole family and I can confirm that he is right... When Hugo played guitar for her, she listened for almost an hour! In the second picture you can see her with her mom, Evelyn, who is the wife of Hugo's older brother Hector and in the last one with auntie Maru...

1 comment:

Lidecka said...

Emilia je fakt pekna babulka a dokazuje, ze zena ma mnoho podob uz v utlem veku. A jeji mamka je taky kocka! No po nekom tu mnohotvařnou krasu podedit Emilka musela. Slovy Huga: Obe moooc dobry.