9/21/09

Jsem zpět a vyfotila jsem pro Vás pravého mexického oslíka! .... Im back and i took a pic of a real mexican donkey for you!


VÍKEND V HORÁCH "POTRERO CHICO"
Co jsme všechno (ne)dělali, viděli a slyšeli: do hor, které jsou asi hodinu od Monterrey, jsme vyrazili s lezeckym tymem z Hugove skoly. Mela jsem z toho trochu obavy, ale byl to super vikend, ktery jsme si suprove uzili. Na fotkach mam vše zdokumentováno: pravého mexického osla (ta fotka je prostě geniální, zvěčte si ji- stačí na ni kliknout), lezoucího a jistícího Hugouška (leze fakt dobře, díky němu to vypadá jako hračka a pak když se do toho pustí ostatní, clovek jen kouka, co to je za tezkou cestu). V podvečer jsme si v krásnem kempu, který ale vypadal jako ranč, postavili stan, vykoupali se a věnovali večerním radovánkám (pivo, party, společenské hry - Mexičané jsou dost hraví a pořád vymýšlí nějaké blbinky, třeba s kartama a tak...). Chybí fotka Maru, která čas, ve kterém Hugo lezl, strávila v houpací síti pod skálou. Ta až příště:)


A WEEKEND IN "POTRERO CHICO" MOUNTAINS Here is a list of things that we have (not) been doing during a lovely weekend in mountains some one hour from Monterrey where we went with the team of climbers from Hugo's university. Check out the pictures: a real mexican donkey (I absolutely love the picture), Hugo climbing and giving support (he is excellent, he is the one who "makes it look easy"), putting up tents in the late afternoon and having some fun in the pool... The only picture missing is Maru in hammock under the rock (that is where I spend the time while Hugo was climbing...). I promise I will take it next time:)





No comments: