2/9/08

pozdrav z Itaunas ~~ greetings from Itaunas


moc Vas zdravim z Itaunas, krasneho mestecka na severu statu Espirito Santo. je tu nadherne, super pro relaxaci po narocnem karnevalovem programu;) krasne more, malinka vesnicka je kouzelna, dneska jedeme na projizdku po narodnim parku na konich.... a vecer se tu tancuje jak o zivot, Itaunas je kolebka hudby a tance forro. velkou pusu a kus slunicka:)

greetings from Itaunas, a beautiful village in Espirito Santo state. it´s really beutiful here, perfect for relaxation after carnaval;) the sea is lovely, the village charming... today we will go horse riding to see the national park... and in the evening you dance and dance and dance... Itaunas is the place where forro, a music and dance style, comes from. a big kiss and lots of sunshine:)

5 comments:

Anonymous said...

Ze se nestydis, my tady mrznem v praze a ty si tam uzivas u more ;)

Anonymous said...

Filipe... nestydim... anglicani tomu rikaji: SHAMELESS;) ale aby ti to nebylo lito, tak se Ti sverim ze se obcas clovek pekne zapoti... treba pri projizdce na koni nebo tak;)

Anonymous said...

mamo to nený fér, já som ťa dluho nepočul, ty na náz ůplnje sereš a my se ztrachujem ako svinj, še tje tam opučovaly černý a ty sa kúpeč někde ve vodje - fuj mamo, skončyla jsy pto mňa... kdibi f amazonce, tak ještje pochipym ale f mořy? bléééééé

Maruska said...

daněčko, mal bisi pochopyť, žje niekedy musy mama tak-zvanie "klámaťi tělom". sys nefšimnul, že mama ma na svojym pozaďý flajku Brasilii? žje e to nova kampaňa na jeji pripojenie k Romyy? Danko danko kam sy dal vočy... ale mamka tji odpúští...

Anonymous said...

tak f tom přýpadě mamo promyň, uš sa to njebudje opakovatj. ale jen pro jystotu, Amasomku povolujeme,a el moše nje! capito mamito? :)