3/19/08

predposledni prispevek od 25-lete Maru ~~ Last but one article from 25-year-old Maru


nazdarek kasparek. az si priste budete cist nove clanky na tomto blogu, tak uz mi bude 26 let... hm... jedu slavit narozeniny se skupinou pratel na Ilha Grande (velky ostrov) do statu Rio de Janeiro, ma tam byt proste NAD HER NE;) odjezd dnes v noci, navrat (pokud se tam nezblaznim do mistniho rybare a nezustanu rybarit a delat deti;) v pondeli rano... :)

pro velky ohlas pridavam 4 fotky z party Giovanna; predposledni foto: s Francouzskou Marie-Lise minuly ctvrtek (13.3.) v samba baru O do borogodo, krasne jsme si to tam uzili (velka skupina zahr. studentu). posledni foto: po nekolika caipirinhach...;)

no a o vikendu to vypadalo nasledujicne: v patek veca v sushi restauraci v japonske ctvrti Liberdade, v sobotu capoeira s Jairem a pote nacvik delani caipirinhas (koktejl, typicke pro brazilii) na moje narozneniny v byte mych kolumbijskych pratel. nedele: navsteva trhu v ctvrti Liberdade, kde jsme ochutnali japonske poulicni jidlo. prezili jsme;) pusu, tesim se po Ilha Grande Paaaaa

hey hey how is it going:) next time when you will read articles on this blog, Maru will be 26 years old already...:) well... im going to celebrate my birthday with a group of friends on Ilha Grande, state of Rio de Janeiro. everyone says that it's beautiful there:) departure today in the evening, and i come back to SP on Mon morning (unless i fall for a local fisherman and stay and fish and make babies;)
for the huge success i add some more pictures from Giovanna; last but one picture is from last thursday (march 13) from a samba bar O do Borogodo. we had great fun as you can see in the last picture (hehe you know, a few caipirinhas... and here we go:).
My weekend was like this: friday i went for a dinner to a japanese quarter Liberdade. on saturday i practised capoeira with Jair and on sun we went again to liberdade to see the local market and taste some japanese street food (we actually survived;). will be back, till then take care, kisses, love M.

7 comments:

Anonymous said...

mamko, uvjedom sy 2 vjecy...
saprvé - ribářy su chudia ako vindra
a sadruhé djecek uš máš dosť
takže ti nesbívá nič yného, neš se frátyt domou (teda do Svatého Pavlýka SP :)
tfoj dúfám polsedný sinok
a estli tam někoho virobýš jo, (jako súrodjence, alebno nječo podopnícho) tak tomu viřidj, že ak nás bude hladať f poště pro tjeba (ako tom pořadu na čété), tak tu stjenu s arčou neodjeláme, prostje ne
arydeverčy ďaňko pizza polo di carno džusepe (moje nová malyčkost)

Anonymous said...

hele mamko, musým tji poželatj všecko najlepšý k naroskam ne...?
hele mamo, takže všecko nejlepšý k naroskam! :D

Anonymous said...

Toivottaa sinä sievä syntymäpäivä, kovasti omni, terveydentila ja ei kukaan nuorukainen. Me sinä täytyä kelvata. Rakastaa sinä.
Wish you your friend from Finlandia.

Osmelbrito said...

Mi Maru... feliz cumpleaños... te deseo todo lo mejor... espero poder hablar contigo el domingo... besos...

jenka said...

Mamka!!! všetko nejlepčí k tvojim narozkám!!! hlavne si to uzij a poiradne to oslav!!!
Mamka ted ti musim rict,ze ma tu Daňko s Arankou šikanuji, aj keď vedí, že som královna... oni ked sou spolu tak hlasuji, ze ma sesadi a tak. Pak kdyz sou kazdy zvlast tak se snazi o post nej PA TO LÍ ZA LA. mamko ani opučovávat tak dobre uz neumí, čo si prič...
šak mamka až se vrátiš tak jim musíš pekně vynadat, že robijů ostudu...
Toš všetko nej k narozkám pussu tvá janka katarinka

Anonymous said...

mamko, to nený prafda, podývej se ako pýše - pýše ako prase (tjeh pravopysních chib mamo). yde to s ňou s kopca ako to možeš vydjet, takže to, že sme ju sbavyli postu králofny, tak jsme tým ušetřyli našů cyvylízáciju.
ťuk puc Daňko

Anonymous said...

mamka sed: djecka! djekujem za přanyje k narodzeňynam, myzslym, že přýšťý rok uš vihlasime dvacatytřetý břesen dnem RÓMYJE. co řykate?

djecka nesapomynejte že f jednotě je černota! akepak pa to li zal a hlasovaňye, sesazovanie a nejdebóže defenestrácyja??? djecka, vi potřebujetě nějaku akciju, ktora vas zstmeli! čo tak ČNB, majú fajné zlatave cyhly!? a nesapomeňte pozslat ednu pre mammku, ať ma čo na krk aš zas přiště pujdje sambovat s novim taťkú!

všecki vas nezsnašym (po našom), a to tak že všecki rovnym ďylem. čul hul bul, lyba mamka