4/14/08

feijao

dneska jsme si s Karin daly u me doma k obedu feijao, coz jsou cerny fazole. Brazilci to jedi skoro kazdy den, spolu s ryzi a masem, my jsme si udelaly omeletu:)

today Karin and I had feijao for lunch. it's basically black beans. Brazilians eat it almost every day with rice and meat (we had an egg omelette:)

2 comments:

Anonymous said...

mamo, my přýjde že furt yba žereš... no tak sy mamo ufjedom, že budeš pak tlustá ako amasonka, takže se mamo krotj hej?
jo a dneska som podkal Aranu a mám tě vot ný posdrafofat. ona tji nemůže napýsat, bo její noutbuk se jý rospadol na dvje částji - jednu s tou kláfesnicou a na druhou z tou voprasofkou. ale prí tam má njejakí jedeneho dtáta ktorí to spája trochu dochromadi, ale y tak tji nemoše napsat a proto jy puká serdca...
tak tje týmto spúsobom ynformujem, jak na tom tutaj f praglovy zme.
neznášáme tje
Val Kul
pro madjarsi mlůvýcí: Egy ném kempekétenör hogy hivjvák seretlem koraczön ülemepekét az oljúk lárutnok. Hálasbastyija gálobádon ügyorozák három szartlónek. Szia

Anonymous said...

Danko ufjedom sy, že naš narod žyje proto, abi jedl, takše bis mnjel bít pišný na mamku. Navýc jak je tu vedro tak mamka schubla takše spýš bi ses mnjel zajýmat, abi jedla dostatečnyje, protoše s kašdým kylem dolú ubívá dobrého, coš, nejlepšýho člofjeka. je to jasnyje? pokut nje, tak prosymtje se zeptaj Arany, ona my rosumí, jo.
lybá mamka.
pé es: sy dám asy mysli tičinku, na tvoju počesť ;)