4/8/08

jak jsem potkala kolumbijskeho ex-prezidenta ~~ how i met colombian ex-president

Dnes byl na FGV Sao Paulo ex-prezident Kolumbie, pan Ernesto Samper. Byl prezidentem v r. 1994-98. Mluvil o Latinske Americe. Na fotce: pan Samper je ten pan uprostred, tmavy oblek. Taky muzete videt Olivera, Vicky, Sandru a Camilo (vsichni Kolumbie) a ta vysoka blondynka je Tamara (Svycarsko). dal Maru (mala tmavovlasa) a Allan (Brazilie; ten co drepi, ma satek kolem krku). bylo to docela zajimave.
Today the ex-president of Colombia, Mr. Ernesto Samper (president 1994 - 1998) came to FGV Sao Paulo to talk about Latin America. Picture: Ernesto Samper is the gentleman in the middle, in dark suit. Otherwise you can see Oliver, Vicky, Sandra, Camilo (all Colombia) and Tamara (the tall blond girl; Switzerland) and Maru (the short, dark haired girl;) and Allan (Brazil; the guy with the scarf). It was quite interesting.

4 comments:

Anonymous said...

Danko jako dúfám, že sy všýmáš, ako mamka navasuje ty medzynárodné vstahi! kúkaj sa a uč sa. jo a ta fotka cos my poslal nejde votevřýt tak še tje nevihlasim komentatorem mnjesýce dokut mi nepošleš nějaků novů... ;)

Anonymous said...

hele mamo, ako já mám tyješ konexi - presydenta Lukašenka (bělorusyja) Putyn (Rusija) Castro (Kuba) aj f KLDR a moj nejvjětšý kamoš bil Maocetung a samo sřej mně Hitler a Stalyn. Sy mamo pyš a toho tvojho ekspresydenta njejakí Kolumbyje čy čo (any nejvem kde to je, ale s romyjou to nesůsejí, protoše ak bi sůsedilo, tak bi zme je mosely vichladit) tak sy ho možeš ztrčyt do prd...kapsi. Takše mamo my vikládaj o tom, kdo má konexi. Čuš Kuš asta maňana dozvitanyja Danješko.

For ingliš spíking pípl - tis is onli for maj mam, dů not traj to andrstend dis. hef e najs dej. Asta maňana

To čumíš co mamo

Anonymous said...

Daňko beš račy pytvat krisi a udjelat tu ČNB, nie? a polítiku nechaj na mamke! taki si šykovný že sy neslišel o kolumbii, ja řykám, f hlavje nosyt enem to důlešité, nie? na sbitek mame lyďy. čul tva politycká mamka

Anonymous said...

end fór ingliš spíking: Daněčko iz d besť