4/9/08

jak maru bubnovala ~~ maru the drummer

tak takhle to vypada, kdyz se Evropanka uci hrat na bubny... mrknete na video!! Bateria de Batucada (brazilske bubny, skupina) moji skoly se jmenuje TATU BOLA. muj buben se jmenuje caixa (cti kajša), pak jsou tam takove ty male bubinky (viz. foto) /to jsou tamburinas a ty velke tedka nevim jak se jmenuji. je to docela sranda:) ve skupine je se mnou i Vicky a taky Karin.
so... maru is learning to play a drum (have a look at the video). Bateria de Batucada (a brazilian drum band) of my university is called TATU BOLA. my drum is called CAIXA. we also have small drums, TAMBURINAS (see pictures). we also have big drums but i dont know the name now. it's fun. Vicky and Karin also joined the band:)


4 comments:

Anonymous said...

mamo ti sy jedynečnaja - tak grásnje bupnuješ... su na tje chrdí... normálnje bi sys mala otfřýt pak f čechoromyi njejaků kapelu a chráť na to... mamko, já klidně budu pískat na pýšťjalku ak chceš, a můžeme tu aj pořádat tejho karnefala. sa uš tjesým aš sa frůtíš. maj sa a nemij sa

For infliš spíking pípl: Maruška iz d best tů. bat ajem mejbí d bestr ;) hef e najs dej

Anonymous said...

hlafnje ten dinamycký sávějr :D

Anonymous said...

danko tak ja ťy vopučujem tedi pišťalku zo zlata a budu si přat, abis piskal. ale enem tak, ak ja buďem skakať, chapeš, nye?

pro česki mluvící lidi: Danko si myzsli, že je mošná lepšý ak mamka, ale to bochušel uš nejdě, pretoše mamka je najlepšý na svetje, je to tak, Danko?

for ingliš pípl: Danka iz lrnin ebau d vrld, hí daznt nou dat nouvan iz betr bikóz mamka iz da best ...

Anonymous said...

maj dír mam, šat ap end hír mí. if aj sed, ajem d best, sou it iz rajt. sou dont dů tlaky end ran tu d šop tu baj e orandž for mí end for aur tlupu. hef e veri veri veri najs dej in Svatém Pavlovi

pro maďarski mluvýcí:
Kígyem vígyaratoróg, az alytúk lárutnok. Viszontlátásro