7/14/08

vodopady!! ~~ waterfalls!!






Myslim, ze vetsina techto fotek ani video nepotrebuji zadny rozsahly komentar.... Vodopady IGUACU jsou proste uzasne krasne... jeden den jsme stravili na brazilske strane, druhy na argentinke (ta se nam zdala vic narezova):) taky jsme se byli (v Argentine) kouknout na misto, kde vidite jak Brazilii, tak Paraguay (jako hranici maji velikou reku). a vsude bylo hrozne moc takovych malych chlupatych zviratek (viz foto Hugo se zviratkem). bezva vylet!!!


I guess that most of these pictures do not need any comments.... Iguacu waterfalls are simply beatiful... we spent one day on Brazilia side and other day in Argentina. (we liked argentinian side better:) also we went to a place (in Argentina) where you can see both Brazil and Paraguay (the border is a big river). also we have seen loads of these cute little animals (see picture of Hugo with animal;) a lovely trip!!!

3 comments:

Anonymous said...

šul bul mul Danko, sjem enem chcela lechce nasnačyt, še Brasilanďácy se opyčý po nás po Romyjy a tieš si davajú sras u músea. to sapr ve. a nynji: tieď vieš še exystuje vícero muzejí a takše teťka aš sy buděš davať sras s Aranú tak dicky musyš defynovat u ktorecho museja abi třeba vona něčekala tu v Sau Paulu a ti bi sy čekal f Práglu a eštje bi si nadaval jakoše kde sase je še ji určytě brsdí ta slatá cyhla cos jý dal k Fánocům.

Danko mamka teťka bude 6 tydnů posnávat brasilandiju tak šul bul a choť na bloga a podavej správi s bílkoGradu. lýbá Mamka

Anonymous said...

mamo buť sy jistá, že ti napíšem fšetko o Bjelegradě a pošlem tji čumkartinjicu sy pyš. a estli to čte aj bílá tetka adékla tak možeš čekatj, že příjde na vašu atresu, bo my mamka Mařka Angelika von Espaňa, Belgyaland et cetera (to je latyncki) že to tam mám poslatj.
a jynak mamko - mám násylým přypojit Srpsko k Romyy nebo njemame zaujem? sa mo sřejmnje že bes bjelehrada - to bílé nemožem vsitj. takže sa mamko maj a přypojuj dalšyje uzemý

Anonymous said...

Danko srpsko us nejaku dobu prosy abi bilo pripojeno tak to tam proskumajte a potom sa roshodnjeme, ok? sul bul kul sdravim s narodneho parka chapada diamantina je to tu dobre ale moc zelene tak asi navrchnu at to nabarvy. sul.