8/10/08

jak si to tu uzivame... how we are enjoying life ...


jak si to tu uzivame? skvele! fota jsou stale jeste z Jericoacoara... zapad slunce u Pedra Furada (skala, co ma diru, a tou vidite zapadajici slunce... ale vyfotit to, to je boj... viz 2.foto). a kdyz jsme u tech zapadu, tak ten dnesni vam prinasim na 3. fotce... je to foceno z duny a dole pod sluncem po plazi jedou miniaturni lidi na miniaturnich konich... na dune byva pri zapadu slunce docela narvano, jelikoz je to super misto k pozorovani zapadu slunce a taky nejlepsi zpusob jak skoncit uplne plny pisku, vcetne tasky, vlasu etc...;) (foto c. 4); . foto c. 5: jak si tu papame: na jidelnicku bylo zrovna> krevety s ananasem, vsimnete si, jak jsou suprove naservirovane prave v tom rozkrojenem ananasu... dalsi foto je pani s passion fruit, ke ktere si chodime pro caipirinhy a ruzne jine drinky. no a bonus... dalsi zapad slunce, tentokrat pri prochazce po plazi. zitra brzo rano vyrazime smer Sao Luis, pry je to zajimava cesta, tak se teste na zajimave poznatky. pusu...


so whats up here in Jericoacoara? all is fine!!! first pic: maru and pedra furada, a rock with a hole thru which u see the sun set... but its a figt to get a good picture (see photo 2). todays sunset: photo 3, taken from a dune which gets pretty full since its a cool place to watch the sun setting and also its fun you are full of sand in the end and also you bags and everything..;).picture 4; ok and picture 5: what we eat here: we had this lovely shrimp with pine apple, served in pineapple. too delicious. pic 6: our caipirinha lady with passion fruit; last picture: sunset as we saw it walking on a beach... now we are heading towards Sao Luis, its supposed to be interesting trip so get ready for some cool "to be continued"... kisses :)

5 comments:

Hugo said...

nossa!! increivel bebe!.. algum dia a gente vai num lugar mais legal ainda juntos.. vamos viajar pelo mundo e conhecer lugares assim vai ver amor..
te amo muito lokita haha
beijos

Anonymous said...

tak to mamo teda ně, čum:

Hugo, dů not traj tu bí beder komentátor es aj, bicós, ajem d rídr end komentator of d jír. if jů vont bí komentátor of jír, traj enadr blog. mulčos gracias :-)

doufám žje to mamo pochopý. ale mamo já mam tedj problém a proto tji nemožu pýsatj tak často - já jsem spáchal frašdu - sabil som svojho počýtača :( - za fšecko može moja OK tehnyka na počýtaču - totiš to je to, dyš se tji na oprasofce objevý cosy smáčkny vždi OK, no a tam bilo asy nječo o viru a já smáčkl vyrusa ynstalovat a on mi sabyl celý počýtač. nenašel jsem vchodný lék na to, dával jsem mu acilpirýna i panadop jsem po njem rozlil, anji antybyjotyka nesabrali (dyby to třeba bila njejaká bakteryjka nebo už som nefjedjej co mám robytj) ale mamo nepomohlo, šel do besvjedomý a trpý strátou pamjetji. nič si už nepamatuje, ani moje ýckv, any skajpa, všecki dokumenty, ynterneta - musým ho naučyt i chodjit a mluvit, y to sapomnjel. mamo je to chrosné. takše proto sem nemohol s tjebú komunykovatj, tedj pýšu s počýtača brátra, protože sem sy už mislel, že se HUGO (papa nuevo) budje snažitj o moje postavenje ako komentátora, a je mnje mamo velmy lýto, že jsys to mislela, protoše tu sy to nykdo nemislel, takže nemáš právo sy to ty sama osobnje misletj.

aš mamo přyjedeš musíme tji povjedjet ako bilo f bjelehradje, protože to bilo velmi sajýmavé - tam se snad krom národnostji nič neřešý (doprava, penýze, djecka). tak napřýklad, sme nestjihly vlaka do novího sada, protože prostje tramvaj nejela, a pak diž přijela - tak třy najednou, ale to nený všecko, tak sy ten tramjavák ten prfní trjeba Goran sastaví uprostřed cesty a dojde sy kůpit novyny do trafiki, zapálý si cigárko, pokecá si se Sunčicou a Draganem, keřý jedou f thjech tramvajých sa ným, a pak tak po 10 mynutách jede dál. a tak to je tam mamo se fšým. je to tam sajýmavé. nebo f obchodje nječo stojý třeba 357 dynara, a ty jim dáš 357 dynara a ony tji řeknou, še tjech 7 dynara nechcou, djecka tam šebrajou boso na ulicy (to se lýbilo hlavnje arči, chceme mýt dochromadji 24 djetý, abihom mjeli takovou malů šebrajýcí četu - velmi nás to ynspirovalo)... atd. atd. adt. je to tamo kao na djivokom jugu. :)

kídem výďátoró a oltúk lárutnok Danko Ferko Gilgo Giloba von Tána sir Ovátka
a bais mamo vjedjela ja tě mamo taki amo čusa

(tohle bi mohlo stačyt ne? abih sase bil komentátorom roka)

Anonymous said...

ne to mamo asy nestačý. chcu tje ještje pošádat o to abi sy my přivesla s brasillandyje jednu bankofku - roshodol som sa, že budu zbýrat bankofki (samo sřejmnje tu nejmenšý - ale bankofku, ne myncu) a arča bi chtjela 2 aš 5 bankomatou, možeš je aj poslatj počtou - chlavnje abi bili plné (rosumíš mamo, tunelujeme, tunelujeme)

Anonymous said...

hugo non afanar ser bueno comentátor, porgue maruška nombrar me, como comentátor su blog. y vos non poder ser comentátor porgue gente in republika checa, non enteder espaňol, asi non poder que usted escribir. :-) :-)
uuuuuuuf - mucho gracia checo-espaňol lexico

maruška tú esto aclarar :-)

Anonymous said...

hotovo