9/17/08

jsem domaaaaa.... im home:)




v nedeli 7. zari jsem se vratila domu z Brazilie... zdravim Vas ze Sumperka... no ale jak uz je to v nasi rodine zvykem "porad se neco deje":) mrknete na fotky, to to nejlip dolozi... videla jsem se s Hancinou rodinou, holcicky Maru a Kacka jsou proste bozi. shledala jsem se s babickou a skoro celou rodinou (chybi Marta, bracha) a taky s Adou (take rodinny to clen:). no a ve ctrvtek dorazila Precy z Kanady, se kterou jsme se seznamily v Brazilii a par dnu s nami zustala... byli jsme na vylete na kolech, v papirne, na svickove, na radnici, v Karlove Studance (vylet podel reky Bila Opava, jeste se sestrenici Maruskou a s mamou), a taky v Laznich na masazi... no proste posusnanicko:)
on Sunday September 7 i came back home from Brazil... greetings from my home town of Sumperk... well but as usual in my family there is always something going on! see the pictures... i have seen Hanka and her lovely family, her twins Maru and Kacka are just wonderful. i have seen my grandma and almost my whole family (just not my brother Martin yet...) and that includes Ada as well:) and on Thusday, Precy from Canada, whom i met in Brazil, came to stay a few days with us... we have been on a cycle trip, in our hand paper factory museum, we had typical food svickova, we went to townhall, to Karlova Studanka (a trip along Bila Opava river, also with my cousin Maruska and my mom) and we had a massage in one of our lovely spas... well... im having a great time:)

2 comments:

Hugo said...

im soooo happy that you are happy..
to me apaixonando do seu pais so por olhar as fotos..
beijos amor

Anonymous said...

oiii Hugousek, e ai, tudo bem? que bom que voce comparte a minha felicidade:) sim, os meus pais sao muiiito legais! bjs amor te quiero tu Marie