9/3/08

RioLidi.... RioPeople...

v Rio jsme meli tu cest seznamit se a bydlet u Bernarda, coz je skvely kluk. protahl nas bezva misty a diky nemu jsme se citily jako doma. seznamily jsme se i s Bernardovou milou pritelkyni, Mariliou. diky moc za krasne dny v krasnem meste! fota: Maru a Bernardo; Marilia, Maru a Metka, pri vareni superchutne vecere:)
In Rio we were lucky to meet and stay with Bernardo, who is a truly amazing person. thanx to him we instantly felt at home and we have seen so many cool things. we have also met Marilia, his lovely girlfriend. thank you so much for beautiful days in your beautiful city! photos: Maru and Bernardo; Marilia, Maru and Metka dinner making:)

5 comments:

Anonymous said...

mamo ty ještje nejsy v čeklandyjy?

Anonymous said...

šul danko som sa fratjyla uš f nedjelu. kul a posdrafuj arču a satim sa ešče skryvam přet paparaci f sumperkje u byle babyčki ale pak uš přyjedu aš opadnjyje najvjetší sájem oukey

Bernardo Tonasse said...

acabei esquecendo de te pedir para cantar uma música infantil tradicional da rep tcheca! Eu quero colecionar cantigas de criança de todas as partes do mundo! :)

Tem pessoas me xingando em tcheco nesses comentários? :P

Anonymous said...

oiii Bernardo, tudo bem? entao vou cantar pra vc quando vc visitar a rep. tcheca:) tudo o mundo ta so feliz pq nos passamos dias increiveis no Rio com voces:) bjs!!!

Anonymous said...

no mamo, rosumím, jako velvislankinje romyje do Prasyllanduje tedj potřebuješ f klidu sspracovatj ynformace a pak podat spráfu o fstupu do Romyje - sřetejnje tji rosumím. takše takže mamo, chrosnje špatnje se my to řýká, ale pracuj (fuj já to řekl). a pak se osvi, atj tje moje oko može uvydjetj.
takše mamo... výš co...
šul kul