9/15/09

Maru je v Mexiku... Maru is in Mexico... MARU ESTA EN MEXICO!!!

ahoj ahoj ahoj, hlasim se Vam z Mexika. jsem tu uz skoro 2 tydny, ale zatim nebyl cas na psani, minuly tyden jsem se venovala prekladu no a kdyz ne prekladu, tak Hugovi:) musim rict, ze je vsechno v poradku, Hugova rodina je moc mila, kamaradi take. zatim nikam necestujeme, tak vam na blogisku postupne predstavim mesto Monterrey, Hugovu rodinu a nastinim, co tu tak asi vyvijim za aktivity:)
dnes, potazmo zitra, je specialni den, a to DEN NEZAVISLOSTI. na fotce, kterou k tomuto clanecku pripojuju, je Maru pred pojizdnym stankem (vsimnete si kola, na ktere je to vse pripevnene) s mexickymi vlajkami a dalsimi ozdubkami. my jsme si koupili malinke vlajecky do auta, ale pan prodavajici me nechal pozovat se sombrerem a salou. jak oslavy vypadaly vam priblizim v nasledujicich dnech, jen co se proberu, pry je to totiz docela narezova udalost.
Heyyy heyyy heyyyy this is Maru LIVE from Mexico! I have been here for almost 2 weeks now but did not have time to start my blog... I was busy w/ Hugo and one translation... I have to say that so far so good, Hugo's family and friends are treating me really nice... We have not been travelling yet so for now I will introduce the city of Monterrey and Hugo's family and also my activities here to you.
Today/tomorrow is a special day, Independece Day... On the picture you can see me in front of a shop on wheels that sells mexican flags ... we bought only one small one but the senor let me take a pic in a typical sombrero:) I will tell you more about the fiesta when I am able to... it's supposed to be a wild party:)

2 comments:

Danjko said...

mamko, doufám, še mezy tjím co jsy se fotjila v těch oblečkách co jsys půjčyla do konca žyvota, tata Hugo odjel s tjým vozýkem...! :D, Uš se tjesým, aš k vanocam dostanu 3 myljóny meksických flajek :D

Maruska said...

choj Dánko, ako sa máš? ty flajki tji sabalym a pošlem ke díkuvsdání, chceš? a kedi půjděš na maltů? lýbá tje mamka