10/20/09

Kdo si hraje, nezlobí... Who plays does not misbehave

Tak jen v rámci starého dobrého rčení jsme si s Hugem zašli do herny a postříleli pár nepřátel. Moc ZEN to není, ale sranda to byla:)

Ok so just to fulfill the old "who plays does not misbehave" saying Hugo and I went to the game place and shot a few enemies:) Not very ZEN, I know... but it was fun:)

3 comments:

dan¥€£ said...

mamo, sa prvé - vůpec neotpovýdáš na mé třy předchozý vskazi.
Sa druhí sa druhí - na tej fotke vipadáš ak Lara Kroft mamo ne :D? mamo jsy prostje s tou pystolou chrosnje seksy - gbybis nebyla mojý mamou, tak nevým, nevým :D
Jo a mamo, chcy tjy řýct, še nevým jak f meksykovy, ale tadi v efropě se profalilo, že ty "tfoje" pýsnjički tji skládá Džordž Buš mladšý.
A ještje jedna votáska mamo - myslýš sy, že by mnej vo Vánocách padat čierný sněch? Co sy mamo vo tom jako myzlýš? :D
samosřejmnje se na toto téma može vijádři´t aj babyčka. - tímto tadi otevýrám dyskusiju na téma "farvy sněchu na úsemý českoslovako-romyje".

Maruska said...

Daněško, tak sa sedmé, já Tji všdy otpofídám ale musýš to čýst (pysmenko po pysmenku to svládneš, já sy to myzslým). Sa défáté, djíki že sy myzslýš, še su stále sexi. Sa jedenáctý, Džorž my akorát podává psacý potřebi takše žaluj bulvár, drahí sinku, pretoše lžú skoro ako kdibi bili našy. Sa trináctýje bisem tji chcela řýct še sních bi mnel bít čierno-býlý. odjíšdím na výkend a poté sa frátím osvježená a inspyrovaná ako kitička tak sa tješ. Uš brsi spatří tfoje panenki muj prst tak sa tješ ešče výc. HOwg

já řýkám mamnje said...

:D:D:D mamo ty mnje jen překfapuješ do kolyka ještje umýš počýtať :-/, to sy jako ještje pamatuješ s pomocný školi? Jsi mamo fakt sfvelá a oplyváváš jenom snalostjemy. :D, já sy třynáctku neumým anji představyt.