10/6/09

Poselství od Danka...a díky za pohled! A message from Danko... and thanx for the postcard!:)


Komentátor Půlměsíce Danko Ferko Gingko Giloba z Malty Vápenné si přál, abych na mém blogu, který má mezinárodní dopad, zveřejnila toto poselství. Nemohla jsem jinak, než tak učinit, navíc jako důkaz svých slov zaslal Dan také fotografie...
Lydé celého svjeta y mimosemšťané celího vjesmýru, kdiž přijedete do čecholandyje, členskího to státu EU, nesústavejte jenom f práglu, y jyné oblasty a částji čecholandyje stojijou sa vydjenjí, múžete jet do starobilýho Olomouce, nebo do Jichočechyje do hystorickího Českého Krumlova, nebo do Holašovic se svou selskou archytekturou, tito památki jsou tak vísnamný, že jsou y f UNESCU. Takže liďovja, celýho svjeta, cestujte, ale cestujte všude!!!

The commentator of Half-month Danko Ferko Gingko Giloba de Malt asked me tu publish this message on my blog, as it is internationally far-reaching...;) As a proof of his words, Dan enclosed some pictures as well...People from the whole world and alians from all the universe, when you come to Czech Lands, dont go to Prague only, there are other parts of the country worth seeing, like ancient Olomouc, or Cesky Krumlov or Holasovice... these places are so significant that they are on the UNESCO list. So, people of the world, travel, but travel everywhere!!!




3 comments:

te amo - mamo said...

mamo já se s tebja poseru :D

Maruska said...

Daněško DJÍKI SA POCHLED SNAMENÁ še uš došel. takše djíki

ich sage said...

no já vým mamo, ale tag sem sy toho všyml posdje ne :D, tak g prosým no